Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS ÄR INTE I UNDERHÅLLNINGSBRANSCHEN

men många kyrkor

är det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-24 08:31



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Stavningsprogram kan vara bra att ha ibland :)
2011-04-24

    papillon
Och sajtens förkunnare får anses vara en andlig taskspelare
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld