Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker på min far, då en vän till oss gått över regnbågsbron


Vårminne

musöronsgrönska

från kastrullen hörs

nygjord visp

110424




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-24 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo