Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FORTFARANDE

fortfarande

kan din skönhet beröra

ta mig till stränder

med klingande skratt

måla mig drömmar

som ingen får röra

tumla mig trånsjuk

och rulla min hatt

 

 

fast jag är färdig

med motsatta könet

trots att jag vill

höra himmelen till

väntar en ouppfylld

dröm bortom krönet

i något luftslott

där tiden står still

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-24 16:00



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Denna ständiga kluvenhet och längtan som drar dig åt olika håll är utmärkande för mycket av det du skriver. En pågående kamp.
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP