Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄNDIGT SILVER

stan blir en stad

med silverstänk

och havets glitter

silverblänk

kom, silverflicka

känn dig trygg

här hos din gamle

silverrygg

 

 

tala är silver

jag är rik

ingen substanslös

retorik

vad är det hjärtat

strax förnimmer?

lockelsen från ett

silverskimmer

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-24 16:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2011-04-25

  Måna N. Berger
Mänskligt och nära.
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP