Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMLINGBYKULLARNA

hon solar topless på toppen

går ej att undgå att se

vill väl bli brunbränd på kroppen

en ekivok exposé

jag skyndar vidare nedför

vill inte bli till förfång

förr var jag ensam däruppe

så var det faktiskt en gång

 

 

det enda som jag bestiger

är kullen i hemlingby

där är det gott att få vara

dit är det skönt att få fly

visst kan jag bli distraherad

min isolering till trots

men jag har skrivit en del så

en del av målen har nåtts

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-24 16:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-04-25

  Måna N. Berger
Dubbeltydig titel! Bra!
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP