Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vi träffades

När vi träffades, jag bjöd på risgrynsgröt.
Hur vi satt och fnittra sen, utan ett ord.

Att vi låg och pratade, i sängen, hela dagar.

Hur vi retades, skrattade och slogs.
När vi sedan gick till skogen för att pussas.

Hur vi skrattade åt varandras musik.
Du var knull och jag var död, fan vi hade roligt.

Och när vi duschade slog vi varandra röda.
Då världen runt oss föll, men vi var kvar.

Att jag skrek sen hela natten när du åkt.

Att vi träffades igen.




Fri vers av Delapsus
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-24 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delapsus
Delapsus