Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOSMONAUT GAGARIN OCH JAG

kosmonaut gagarin och jag

så olika slutsatser man kan dra

kosmonaut gagarin och jag

han vann över självaste USA

men jag vann högsta vinsten ändå

som högsta sovjet ej begripit sig på

de fick aldrig se bortom det blå

men jag fick en Gud jag kan lita på

 

LARZ GUSTAFSSON 24/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-24 17:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han var emellertid en sovjetisk ateist.
2011-06-09

  Minkki VIP
De ofta citerade orden var inte hans, de fabricerades.
2011-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Edin & Ådahl gjorde en platta som hette "Kosmonaut Gagarins Rapport".
Gagge kom ju tillbaka och sade att Gud inte existerade.
Detta är inte en saga.
Sovjetkommunismen var en saga.
Liksom ateismen.
Året var 1961. Samma år som jag föddes.
2011-04-24

  Mats Henricson
Kul "rimsaga " där Jurij Gagarin får en annorlunda roll . Undrar bara vad han själv hade tänkt om han läste detta ? Hursomhelst, en udda idé med lite festlig klang....
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP