Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

klingande barnskratt
barfotafötter i gräs
vårögon kisar

jordgubbar och glass
sommaren liggger framför
hel och orörd

ännu frostnätter
påminns om verklig årstid
men njuter av stund

åldras för var gång
men barnet i mig vaknar
när sippor bugar




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-25 09:41



Bookmark and Share


    wildrosen
känslan av vårlycka, härlig haiku.....
2011-06-30

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
En härlig vårdikt! Så fint du tar in detta med årens gång... för varje vår, åren går och åldras gör man ju då... men ändå år efter år är våren ny och ung.. har själv reflekterat över just detta i min dikt Spring, spring, spring..., och vi som får möta våren igen, år efter år, varje gång kan den skänka ungdomlig känsla och samma njutning i bädden av minnena av den..
2011-05-17

  Michaela Dutius
precis så----då är det lätt att leva....väl beskrivet
2011-05-06

  Eline.P
Härligt fångat...visst är det så :-)
2011-05-06

    Tea Alex
åldras för var gång
men barnet i mig vaknar
när sippor bugar



Man kan känna sig som en treåring när man ser blommorna knoppas. :)
2011-04-27

  Blåbäret
härligt...och förväntningarna är väl som störst nu på den nalkande sommaren
2011-04-25

    Bodil Sandberg
Vilka underbara vårhaikus!! ja detta är den bästa tiden på året!!
2011-04-25

  Lilla My* VIP
Härligt sprittigt vårligt uppvaknande...dä blir man aldrig för gammal för!!
2011-04-25

  anits VIP
En mycket vacker och berörande haiku
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm