Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matt. 8:16 "Alla som var sjuka botade han". Hebr. 13:8 "Jesus Kristus är den samma i går, idag och i evighet".


JESUS BOTADE ALLA!

som kom till

Honom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 353 gånger
Publicerad 2011-04-25 02:53



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Han är bl.a. sanningen.
2011-04-25

  Lavinia Röd
I så fall är din Gud väldigt, väldigt elak.
2011-04-25

    Sven-Erik Sköld
Gud öveträder inte Sina egna lagar.
2011-04-25

  Lavinia Röd
I så fall är inte Gud allsmäktig.
2011-04-25

    Sven-Erik Sköld
Satan är en ande, och de dör inte.
2011-04-25

  Lavinia Röd
Om Gud är allsmäktig, så varför då inte göra sig av med Satan en gång för alla? Varför skapar Guden ett illvilligt och grymt spel för människor? Så idiotiskt att tro på något sådant. Inte ens människor kan vara så elaka...
2011-04-25

    Sven-Erik Sköld
Djävulen är tyvärr också ett faktum, och i Guds Ord, Bibeln, står det, att "Hela världen är i den Ondes våld" och Du kan välja att följa -och leva med honom, genom att bara välja bort JESUS. Det är som att befinna sig i ett mörk rum, och inte tillåta ljuset att komma in.

JESUS: "Jag är livets ljus,
den som vandrar med mig,
skall förvisso inte vandra
i mörkret"
2011-04-25

  Lavinia Röd
Ja, det står så i bibeln. Men, om det till facto var så vet ingen. För mig framstår det som rena rama rappakaljan. Jag vägrar att ta till mig den kristna tron då jag anser att det är en så brutal och vidrig tanke att en allsmäktig Gud kan vara så grym att den inte eliminerar all ondska. Hur många tusen år till kommer det att ta innan kristna inser hur idiotisk den tanken är?
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld