Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Syndens lön är döden, men den gåva som Gud av nåd ger, är evigt liv i Kristus Jesus, vår Herre".


SEGERN ÄR VUNNEN!

JESUS ÄR UPPSTÅNDEN:

DÖDENS MAKT ÄR

BRUTEN!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-25 08:19



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Befruktningen förhindras inte alltid av p-piller och spiral. Det lilla embryot aborteras däremot och kvinnan kan märka det av att hon får en kraftigare blödning än vanligt.
2011-04-25

    Sven-Erik Sköld
Men då - om befruktningsögonblicket förhindras av en eller annan anledning - då finns ingen Människa att döda, och alltså inget oskyldigt blod att utgjuta, och få på våra händer.
2011-04-25

  Lavinia Röd
Det står att finna under en av dina texter "VI SVENSKAR HAR OCKSÅ OSKYLDIGT BLOD PÅ VÅRA HÄNDER".
2011-04-25

  Lavinia Röd
Du skrev;
"En Människa blir till i
befruktningsögonblicket. Om det
ögonblicket förhindras, blir det ingen
Människa."

Det är liksom det som händer när man använder preventivmedel...
2011-04-25

    Sven-Erik Sköld
Lavinia Röd, Visa var jag skrivit det. Tackar på förhand! Mvh S-E
2011-04-25

  Lavinia Röd
Hahaha, ja du har börjat ta bort mina kommentarer ser jag. Jag antar att du blev svarslös? Du har visst pratat om preventivmedel, eftersom du var emot det som förhindrade befruktningsögonblicket. Det är därför man använder p-medel i första hand.
2011-04-25

    Sven-Erik Sköld
Lavinia Röd, Problemet är att barnens blod är på våra händer; och det är bara JESUS, som genom Sin död på korset - där han bar våra synder - kan "tvätta" bort det: förlåta våra ogärningar. Barnen går till Gud, som gett dem livet.

F.ö. har jag inte skrivit en enda rad om preventivmedel; den frågan avhandlar Du, av någon anledning?!
2011-04-25

  Lavinia Röd
"Evigt liv"???? Hur kan det då vara möjligt att vara upprörd över aborterna och våra preventivmedel?
2011-04-25

    Sven-Erik Sköld
papillon, ALLA behöver få höra den SANNINGEN! Den skall ju rädda våra liv! med tanke på vår evighet. Mvh S-E
2011-04-25

    papillon
Det var ju bra det. Då finns det väl knappast någon anledning för fler fromma skrän här på sajten............
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld