Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄDFÄLLNING

en del av gävle sågas mer

och sedan finns den inte mer

visst är det nödvändigt, jag vet

träd lever ej i evighet

men de är vackra där de står

i synnerhet när det blir vår

för varje årsring går ett år

och tiden sätter sina spår

allt murket måste kapas ner

det torra orkar inte mer

jag gläds åt träden vi har kvar

som motorsågsmassakern spar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-25 18:09



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag älskar träd. Älskar grenar och blad, de är så levande. Av alla levande varelser älskar jag träd mest. Det är något särskilt med träd.
2011-04-27

  anits VIP
Det blir tomt när träd sågas ner
men visst ibland är det nödvändigt
mycket fina rader
2011-04-26

  Måna N. Berger
Det känns smärtsamt när gamla trädjättar måste falla, jag upplevde det för några veckor sedan, när vi tvingades fälla den mer än hundraåriga gamla asken vid Davids hus. Det känns som om en gammal vän gått bort. Men allt liv har sin tid, så också träden, även om deras tid kan vara längre än vår..
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP