Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULDGOSSARNA

man skuldbelägger alla arbetslösa

vi borde vara mera ambitiösa

den som är född med silversked i munnen

behöver ingen lyckoslant i brunnen

då kan man sitta och se ner på alla

som konjunkturkurvorna fått att falla

och rapa upp vad pappa sagt vid bordet

för pengar talar; man får sista ordet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  25/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-25 18:13



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det är inte så konstigt att folk inte får jobb när det inte FINNS så många jobb att söka...det är ett knasigt system.
2011-04-27

  anits VIP
Tyvärr ser det ut så ibland
i dagens samhälle
2011-04-26

  Måna N. Berger
Så är det idag, men kanske inte alltid..
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP