Det är deras skönhet som är olägenheten, INTE deras etniska ursprung.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är deras skönhet som är olägenheten, INTE deras etniska ursprung.




DET VACKRASTE RYSSLAND HAR ATT GE

det river och sliter i strängarna

det blir ingen skön melodi

ni vill ha valuta för pengarna

men får bara kakafoni

det blir bara manglande taggtrådspunk

en ändlös primalterapi

det river och sliter i strängarna

och ovanpå allt hörs ett skri

 

 

snart reser ni hem, färdas österut

sen ser jag er aldrig igen

ni kanske ska kyssa er fosterjord

och trånande, välbyggda män

att slippa att se er är faktiskt skönt

ni utgör en olägenhet

men river och sliter, det gör det nog

i strängarna hos en poet

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2011-04-25 18:17



Bookmark and Share


    Tea Alex
Förklaring?
2011-04-27

  Måna N. Berger
Inte bara trumhinnorna som lider..
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP