Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HATA IHJÄL

ni kan inte hata ihjäl mig

hur mycket ni än står och glor

jag ska inte kapitulera

det ska inte bli som ni tror

ni kan aldrig mörda min glädje

ni kan aldrig frysa mitt hopp

ni kan aldrig hata ihjäl mig

fast ni trummar samman er tropp

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-25 18:21



Bookmark and Share


    Tea Alex
Möt hatet med kärlek så kanske de slutar hata dig? En järv tanke.
2011-04-27

  mare VIP
Som en kampsång ! Bra !
2011-04-26

  anits VIP
Mycket bra att ha den insikten
2011-04-26

  Måna N. Berger
Håll glädjen vid liv!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP