Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FIN AVSLUTNING PÅ PÅSKEN

tack för en lycklig dag

tack för en lyckad dag

fylld av Din närvaro

njuter och sjunger jag

tack för välsignelsen

tack för förnyelsen

glädje från himmelen

åtnjuter jag igen

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-25 19:30



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh den här skulle man sätta musik på och sjunga och dansa till i kyrkan!
2011-04-27

  mare VIP
Låter befriande ;)
2011-04-26

  anits VIP
Härliga rader, jag stämmer
in dom
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP