Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir ofta mycket förbannad på folk som tar självmord... det är sant.. ja jag kanske är en jävlig människa.. och så klart att dom mår dåligt.. men det är ingen anledning att dö.. Så då skrev jag en sång om det.. fan vilken hemskt människa jag är


(anti) självmordsballad

Jag är så trött på det här & ingen vill ha mej, det är sant
Eller så är du bara blind och nonchalant
Ingen har någonsin känt så här
Tro mej, flera tusen har varit där du är

Ge henne en applåd hon höll i flera år
Och hon som var så duktig trots alla sina sår
Hon stannade inte en minut för länge
Och hon som sa att ingen skulle sjugna om henne

I en sjukhus säng, Under ett tåg
Med en pistol i munnen så alla förstår
Med hjälp av medecin och sår så man förblör
Åå det finns så många sätt som ni kan dö... på

Det känns säkert bättre om jag drar bort lite hud
Och trots att du alltid är tyst gnäller ingen som du
Och trots att du är hatad har fler vänner än mej
Och jag slår vad om att alla skulle sakna dej

Det är bäst att jag hoppar min själ känns uppochner
Den är inte uppochner bara du som har glasögonen fel
Och vad du än tror om att du är ensam
Så sitter det tusen andra som känner likadant

I en sjukhus säng, Under ett tåg
Med en pistol i munnen så alla förstår
Med hjälp av medecin och sår så man förblör
Åå det finns så många sätt som ni kan dö... på

Ta det inte fel, det är säkert en persch
Att allt vara nere och känna sig som köttfärs
Men inte för att vara elak, men det är jag ibland
Man behöver inte dö bara för att man kan

Du har sexton år på naken och inte direkt någon filosof
Men varför göra någonting nu som du kommer ångra om några år
Och om du försvinner gör du ingen glad
Det var allt jag ville ha sagt med min självmordsballad

I en sjukhus säng, Under ett tåg
Med en pistol i munnen så alla förstår
Med hjälp av medecin och sår så man förblör
Åå det finns så många sätt som ni kan dö... på
Som ni kan dö på
Men inte jag
Jag tänker stanna kvar
Åtminstonde ett par da\'r
För jag tänker inte dö så




Fri vers av xstoffex
Läst 245 gånger
Publicerad 2005-12-23 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xstoffex
xstoffex