Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

converse

huvudet snurrar när det blir vår
åt fel håll och lite för mycket
värme, ljus och människor
för mycket av allt

sommar på väg
en ensam sådan
i år känns det inte bra
men inte dåligt heller

snart släpps musiken
snart släpper jag loss
snart kommer lycka
snart kommer jag kunna känna mig fri

imorgon köper jag converse
men längtar redan till kängor

vinterlängtan




Fri vers av yotl
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-25 21:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, mitt snurrar alldeles för mycket.
2011-04-26

    Kim Eva Pettersson
I allra bästa tonårsanda!Tre sista raderna berättar om nästan hela textjagets årtidsfunderingar.
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

yotl