Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt hjärta..

Vad gör man när ett hjärta slutat slå?
Vad gör man, när såren aldrig vill läka?
Vad gör man, när man aldrig slutat älska?
Vad gör man, när man håller på hamna i total mörker?
vad gör man, när min själ viskar ditt namn, dag som natt..




Fri vers av Putte T
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-12-23 01:35



Bookmark and Share


  Lilla_Duvan
Mycket fin, känner igen mig själv..
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Putte T
Putte T

Senast publicerade
Tomt hjärta..
* Se alla