Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett samtal

Ett samtal.. kan förändra allt.
Det kan göra vitt till svart.

Du ringde en solig dag. Tajmade det perfekt med mitt humör.
Jag mådde som en prins, svävade på moln och hade nästan glömt bort dig.
Sedan kom de sjungande tonerna från min HTC, LIVSFARA!
Men jag svarade och ångrade detta snart.
Då du berättade om en annan som dina ögon fastnat för.
Än idag undrar jag varför du ringde och störde min ro.
Lämna mig ensam, plz, låt mig få gro.

Jag kommer alltid att bevara dig djupt i mitt hjärta
Du kommer alltid att vara en del utav mig
Men du valde att gå
att lämna min sida
och jag är nu fast besluten att ge upp "dig och mig"




Fri vers av Spontanpadde
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-26 12:04



Bookmark and Share


  Fenomena
smärtsamt. känner igen mig så mycket!
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Spontanpadde
Spontanpadde