Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens när du försvann

Jag slutade aldrig att älska dig
även om vi var två andra som fann varann
Som njöt av sommarglöden
Inte ens när du försvann

Du gav mig en enkel kyss
Som betydde allt för mig
Jag visste då
Att det var allt jag skulle få

Inte ens när jag körde dig till båten
När ingen annan ställde upp
Och även om det verkar så
Så gav mitt hjärta aldrig riktigt upp

Jag slutade aldrig att älska dig
Inte ens när du försvann
Däremot så brast Jag, och sörjde
Ja, jag dog trots allt litegrann

Du var min stjärna och min skatt
Du var mitt allt, i dimhöljd prakt
Och det verkar så på orden
Och det stämmer mer ändå

Att jag visste
Du har ingen like på hela denna jorden

Hjärtat värker än
Ty så mycket har ju läckt
Och du är vacker än
Förtrollande din dräckt

Jag slutade aldrig att älska dig
Inte ens när du försvann
Mina minnen plågar mig
Som vi älskade varann..




Fri vers (Fri form) av Spontanpadde
Läst 235 gånger
Publicerad 2017-06-16 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spontanpadde
Spontanpadde