Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAVSKYSS

min havskyss är vild

och måste utdelas vid havet

den är lika stormig

som allt annat i mitt liv

där drömmens atlantis

sedan länge är begravet

vill jag få berika dig

med nya perspektiv

 

jag väntar på stranden

ingen kommer mig till mötes

jag väntar med famnen full

av bottenhavets vind

mentalt vet jag redan vad

min framtid bär i skötet:

en ljus evighet men

ingen vårmjuk kvinnokind

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-26 18:45



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
River i hjärtat..smittar i själen. En underbart hänförande text ! Varmaste applåder Larz !!
2011-04-27

    Tea Alex
en ljus evighet men

ingen vårmjuk kvinnokind




Sorgligt slut, men ändå hoppfullt.
2011-04-27

  anits VIP
En mycket vacker titel. till
en fin och vemodig dikt
2011-04-26

  mare VIP
Evigheten väntar, havskyss lät fint ;)
2011-04-26

  Måna N. Berger
Passionerat!
2011-04-26

  Julio VIP
Måste säga att du är en "jack of all trades", man vet liksom inte vad du ska skriva om härnäst^ trevlig text för övrigt
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP