Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schlager. Melodiskt experiment #2. Inte mycket att hurra för. Jag kan inte komponera slående melodier...


Ballad

En gång skrev jag en liten sång
den sjunger jag nu för dej.
En gång skrev jag en liten sång,
men kunde inte på en gång
få sjunga den för dej,
nej,
du var ju ej hos mej.

Då gick jag ut ifrån mitt hus;
jag kunde ej stanna kvar.
Då gick jag ut ifrån mitt hus
och in i allsköns sus och dus
och visste inte var,
nej,
alls inte var du var.

Men som en blixt från ingenstans
din skepnad jag plötsligt såg.
Men som en blixt från ingenstans
till ekot av en hel kadens
du fyllde upp min håg
ja,
då ögat mitt dej såg.

Nu står jag här och sjunger för
mitt hjärta och det är du.
Nu står jag här och sjunger för
precis just det som saliggör
och det är bara du
ja,
just du bara här och nu!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Serapis VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-26 21:59



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hur gulligt som helst! Charmigt framfört :) Applåderar!
2011-04-28

  RosieLoveHeart
hel skön att läsa , levande på alla sätt
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Serapis
Serapis VIP