Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När något slutar tar något annat vid. När ett fönster stängs öppnas tusen dörrar.


Finito

Jag tänkte alltid

att det till slut skulle få

just ett slut

och nu verkar det närma sig



Solen värmer mig där jag går

den värmer

och glädjen börjar kännas

äkta




Fri vers av Tea Alex
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-27 11:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rättfärdighetens sol går upp med läkedom under sina vingar.
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex