Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duuu…

Dina ögon
dina ord
din ömhet
din kärlek
är gigantisk..
Du fyller min
tillvaro,
hela mig
med ljuvlig
närhet.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-27 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra