Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ståpäls

Såg en film
en bra, hemsk film
med effekter
som fick mig att rysa
bilder jag inte vågade se
blundade,
höll för öronen,
men skräckens resa
kom i mig ändå..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 121 gånger
Publicerad 2011-04-27 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra