Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvarsfull

Ansvara för mina ord
ansvara för min påverkan
på dig..
men
inget ansvar
för din känsla,
den är bara
din.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-27 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra