Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Han som helar våra sår, och räddar våra liv från graven".


Han som uppväckte Lasarus från döden

kan än idag göra förunderliga ting

med oss: frälsa våra själar,

hela våra sår och bota

våra sjukdomar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 164 gånger
Publicerad 2011-04-28 08:43



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Han har sagt Sitt, vad säger vi?
2011-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Resten är upp till oss. Vill vi ta emot eller ej.
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld