Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud bor i helighet uppe i höjden, men även hos den som är ödmjuk och har ett förkrossat hjärta" "Saliga är de rehnjärtade, ty de skall se Gud". "Gud står emot de högmodiga, men de ödmjuka ger Han nåd".


HJÄRTAN AV PANSARPLÅT

kan inte se och

och uppleva

Guds rike.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-04-28 09:04



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Utmärkt, att Du bytte väg! Mvh S-E
2011-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Det är snarare så att kommentatorn Röd nedan ger prov på brist på ödmjukhet genom att dissa oss bokstavstroende.
OM GUD SAGT NÅGOT I SITT ORD ÄR DET ÖDMJUKT ATT TRO PÅ DET BOKSTAVLIGEN.
Den som gör Gud till en lögnare har sin givna plats i eldsjön. Jag var själv på väg dit en gång.
2011-04-30

    Sven-Erik Sköld
JESUS: "Den som älskar mig, håller mitt ord"
2011-04-29

  Lavinia Röd
Att vara bokstavstroende och ödmjuk på samma gång är inte möjligt.....
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld