Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLIXTRANDE

skönheten var så intensiv

som om den hade eget liv

brinnande bruna ögonen

flammade starkt som ljungelden

frågan jag fick var vardaglig

jag satt där smält och mottaglig

sedan försvann hon ut igen

den intensiva skönheten

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27-28/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-28 17:45



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Tänk om människor visste ändå, vilket intryck de gör på varandra! Hon kanske frågade dig om vägen eller något annat vardagligt, och vandrade vidare utan att ha en aning om att kvar satt en poet med sitt anteckningsblock och präntade ner en dikt.
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP