Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sommaren

den sommaren var en enda ändlös resa
mellan dina hållplatser
bussturer oss emellan
reser för långt om länge
tung till sinnes
allting handlar om rymden mellan dina händer
där jag borde vara

den sommaren var mil på mil av telefonkontakt
där sorgen hängde som fladdermöss i rader
maktlösheten river långa sår
kokpunkten sjukner med fyra grader

sjunkna skepp sjunger mest
tomma tungor tumlar bäst




Fri vers av rebeca
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-28 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebeca
rebeca