Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp

Du för mig fram
Leder mig rätt

Du ger mig möjlighet

att se långt

När jag blir trött
kan jag mot dig vila

Känns som du omfamnar mig

Du lyfter mig igen
leder mig rätt

Du är stadig
Du är stark

När jag kommit upp
erbjuder du mig möjlighet

att gå ner

Älskar alla sorter av er

Trappor...




Fri vers av Genshai
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-29 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Genshai
Genshai