Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKEPNAD

ännu en skepnad

som glider förbi denna vår

sitter i famnen hos Gud

som förlät och förstår

tittar som ugglan

på sparvarna som flyger runt

frestas att grubbla

men undrar om det är så sunt

 

 

skapelser kommer och går

som en pärlbandsparad

alla passerar revy här

i drömmarnas stad

söta som socker men

salt i mitt svidande sår

smink och berlocker

en sky av parfym där de går

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-29 21:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, tycker om den här
2011-04-30

  mare VIP
Dofta och beskåda det fina...som konst..
2011-04-30

  Måna N. Berger
Oj vad jag tyckte om den här!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP