Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI SOM FINNS KVAR

vi som finns kvar

minns hur det var

tillvaratar alla minnen vi har

vi som är här

vet hur det är

när man förlorar nån man håller kär

vi som var med

slogs, led och stred

saknar nu kämparna

från våra led

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/4 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-29 21:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Visst är det så, sanna rader
2011-04-30

  Måna N. Berger
Så är det. Det glesnar i leden..
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP