Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNENS DAG VARJE DAG

mitt i det bittra

går barnen som strimmor

av himmel

skratten hörs glittra

i småstadens tillknäppta

vimmel

som små oaser av äkthet

i stressen och jäktet

härliga representanter

för människosläktet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-29 21:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, barn är livet
2011-04-30

  mare VIP
Representanter, precis så !
2011-04-30

  Teresia Ridell
Älskade ungar, de rymmer förmågan att vara här o nu. Mycket fint skrivit !
2011-04-30

    ej medlem längre
Mycket fint om framtidens hopp - "Oaser av äkthet"

Tyckte om rimmen . . .
2011-04-29

  Måna N. Berger
Instämmer till fullo! Barn är livet.
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP