Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag har kommit, för att de (människorna) skall ha liv och liv i överflöd".


JESUS KOM MED FRÄLSNING OCH LÄKEDOM

TILL VÄRLDEN!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-30 06:13



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz, Sant! Tack för den kommentaren! S-E
2011-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Det bästa som hänt oss efter skapelsen.
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld