Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Han låter sin vind blåsa, då smäter det frusna, och han sänder sitt ord och botar den sjuke"


Vårtid

Säg den is som solen inte

smälter och den

snömaskin


som skapar vitsippsvår!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-04-30 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld