Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÄNGER

det svänger när hon går

johnny thunders och cramps

och kedjorna klirrar och rasslar

folk stirrar storögt när hon går förbi

man står där och tisslar & tasslar

det gungar när hon går

allting sitter perfekt

på ställena där det ska sitta

det svänger när hon går

jag är mållös och knäckt

jag borde nog sluta att titta

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-30 15:56



Bookmark and Share


    Tea Alex
Du är förbaskat bra på att skriva så jag blir berörd. Måste skriva det till dig. Har förmodligen skrivit det förut men nu skriver jag det igen. Jag är mycket, mycket glad över att du är aktiv här på poeter.se. Du är unik i ditt sätt att skriva och uttrycka dig. Som många andra också, kanske du tycker. Men du har en ärlighet och en skärpa som jag uppskattar.
2011-05-02

    Tea Alex
Lycklig den som ser det vackra.
2011-05-02

  anits VIP
Fina rader, det är mänskligt
att se på det som är vackert
2011-04-30

  Katarina O´Nils Franke
Härlig, svängig, melodisk!
Förslag: kan man inte ta bort näst sista ordet "att" och det flyter bättre?
Trevlig valborg!
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP