Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
psykbryt


Skadad fågel

Livet leker
men inte speciellt snällt
som små sadistiska killar som hittat en skadad fågel
och första tanken är mord.



Livet lekte i morse
det spelade fotboll med min hjärna
och talade till mig
som i en film
stäng av. stäng av. stäng av.


Ibland leker livet
med skadade fåglar
som småkillar
och ibland leker min hjärna
att livet är en pojke
som tänker mord
och ser mig som en fågel.




Fri vers av yotl
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-30 21:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland lever liket.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

yotl