Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Han skall tala läkedom till folken"


När JESUS ser folkskarorna, illa medfarna

som får utan herde

säger Han: "för

dem till mig".


Det kan Han säga därför

att Han dött för dem

alla: burit sår till

allas läkedom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 224 gånger
Publicerad 2011-05-01 10:14



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
JESUS klappar på Din hjärtedörr och vill ge Dig liv, SC.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld