Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CAJSASTINA

vissa saker måste skrivas

vissa saker måste fram

en fördämning måste rivas

fast man då förstör en damm

 

 

det är för många

som viftar på svansen

för få som reser ragg

det är för många

som lägger sig platta

för få som hyser agg

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/4-1/5 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-01 16:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet
2011-05-03

    Tea Alex
Varför namnet Cajsa-Stina?
Håller med om att vi behöver öva på att säga till, säga ifrån, säga hej och säga stopp. Vi får öva!
2011-05-02

  mare VIP
Håller helt och hållet med, glöm inte att Sverige är ett tyst land..
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP