Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven -06


DOLDA TÅRAR

Vaknar med samma frågor som
igår morse och morgonen innan
den, dolda tårar bränner i halsen

Ännu en orolig natt med drömmar
som kastat min kropp av och an,
är dödstrött när jag stiger upp

Frågorna och drömmarna handlar
om samma sak, livet blev inte så
som jag önskade, harmoniskt

Och han däruppe som jag inte tror
på kan intyga att jag har försökt
att glömma och börja om

Dagen kryper fram försöker att
inte tänka så mycket men när
kvällen kommer har jag svaren

Samma svar som jag kommit fram
till i så många år, vi var rätt men
inte tiden, du kan inte ha glömt

Du lovade att alltid älska och kanske
gör du det, kanske tänker du på mig
ibland och minns det oförklarliga






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-02 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att inte räcka till, eller kunna vara den vi vill vara fyller tyvärr våra liv med tankar.
Men jag ser att du är ung och jag hoppas att du kan finna
din trygghet.
Men va fan... jag vet inte, jag e äldre och brottas ofta med samma tankar som du gjorde 2006.
2011-05-13

    Max Poisé
"vi var rätt...
men inte tiden!

Dessa ord etsar sig fast hos mig som rent brilianta!

Tack Emme...saknar dig här!
2011-05-12

  Julio VIP
Känner igen mig i denna text.

Vakna med frågor
2011-05-05

    ej medlem längre
Denna text bör alla läsa!
Riktigt läsvärd!


/Isak
2011-05-02

    Tea Alex
Love is not always on time....

(känner du igen, det är en sång?)
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP