Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart


Nu är den äntligen här
Om ungefär tio minuter slår klockan tolv
och den bästa av dagar börjar




Övriga genrer av Therés
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-12-23 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!