Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swingers

Jag har träffat en härlig och go tjej...
men innan vi gick djupare in i något så ville hon berätta en sak.
Hon hade en hobby som hon ville jag skulle känna till.

Det handlar om såna här swingare... swingers...
De swingar sig hit å dit i sängarna med en den ene en den andra...

Nu skulle vi besöka en sån här klubb med svingare

Päramoset har jag för mig att denna klubb kallades...
nej nej paradiset var det ju...
konstigt val av namn kan jag tycka...
för där va det väl bara två människor....

Ja hur som helst så kom vi dit och jag skulle va med som åskådare
ja, vad ska jag säga
Herre gud
En slank hon hit å en slank hon dit å en slank hon in till grannen

Man blev ju rent snurrig....

Det går ju ite hålla reda på vem som e vems längre
Snart vet man väl inte ens vem som är ens egen kärring längre
men det kvittar väl kanske i den här svängvärlden som vi nu ska leva i

Och det sägs ju att delad glädje är dubbel glädje


svingeling på er




Fri vers av Therés
Läst 579 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-26 17:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker gemenskap!
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!