Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte värd

INNAN du ville skada
Människa, djur, natur
Då var du värd lika mycket som alla andra




Skapa | Skriva av Therés
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-29 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!