Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad den mest glittrande paljetten i Stockholm.


De är ett massivt berg av envishet.

Han är tiden som flytt eller den som aldrig lyfter.
Han är den som aldrig lämnar och den som alltid gör det.
Där är hon likadan.
De är ett massivt berg av envishet.
De tävlar om vem som kan klättra högst.
Tävlar om vem som landar hårdast.
Men de vägrar också erkänna att de helst klättrar ihop.
De stannar vid att berätta om bravaderna de upplevt.
De möts där. I en sorts verklighet. En sorts ensamhet. Ett slags liv de lever.
Tillsammans.
Där bergssidan är som kargast.




Fri vers av Tina-sol
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-02 20:51



Bookmark and Share


    Glittra G
Vackert och sorgset, som vi.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol