Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAGONATT

I en vaken juninatt
ser jag dimma över dalen
bygga bro till himmelen

I tanken går jag över
för att träffa alla dem
som med vingar gått dithän

Jag undrar är dom vaken
har dom juninatt och dimma
även där

Dom ser inte att jag kommer
Dom ser inte att jag går

Jag har ej den rätta dräkten
så bortom dem jag står

Så jag får nog vända åter
på min dimbro till vår jord

Och se hur bron upplöses
utav sol och fågelkvitter
med ljuva välkomstord




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 906 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-03 12:26



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Dom med vingar vill man alltid till dom som förlorats o fått vingar. Väldigt fint skrivet
2023-09-23

  Lynx63 VIP
Underbar, jag niger.
2014-09-26

  HQ
Åh, vilka underbara rader.
Tycker mycket om tanken att vi får njuta av det vackra här innan det är dags att leta "broar". Vacker!
2013-04-06

  Densen VIP
V A C K E R T;)
2013-04-02

  M M Mannheim VIP
En så BRA dikt!
2012-01-08

  Elwania
gillar den sista versen mycket
2011-05-04

    wildrosen
så fantastiskt vackert skrivet, av en med lika vackert namn
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP