Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stängd dörr

ett stängt hjärta
bakom en massiv dörr

börjar en strimma av ljus anas
bakom den stängda dörren
en stjälvande låga tindrar
bakom den stängda dörren

dörren står på glänt
minsta drag får dörren att slå igen
ljuset blåses ut

dröjande dörren öppnas
till ett slutet inre
ett ljus skymtar
ett leende anas




Fri vers av hilen
Läst 587 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-03 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra där, men kolla stavningen
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

hilen
hilen