Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten dikt om hur en person kan vara så duktig på att dölja... den är först på engelska sen översatt till svenska


the smile

the smile you see is a facade

the laughter you hear is not always true

you can smile on the outside

it may seem invulnerable

but on the inside, you're devastated

and more vulnerable than others think





leendet ni ser är en fasad

skrattet ni hör är inte alltid äkta

man kan le på utsidan

man kan verka osårbar

men på insidan så är man förkrossad

och mer sårbar än vad andra tror




Fri vers (Fri form) av drama89
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-03 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drama89

Senast publicerade
the smile
* Se alla