Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill blåsa jättestora bubblor

Jag vill

skita i 
konsekvenser
fartgränser 
konventioner
restriktioner

ge fan 
i det som
är så tröttsamt
hämmande 
och slå ihjäl 
det förbannat
skrämmande

jag vill sluta upp
med allt jävla velande
och smittas
av det fantastiskt levande

låta hjärtat släppa
alla fördämningar
och krossa
alla hämningar

 

Jag vill




Bunden vers (Rim) av Niclas Petersson VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-06-03 10:48



Bookmark and Share


    Tea Alex
Och även denna så genuin och äkta. :)
2011-06-29

    ej medlem längre
Vilken underbar urkraft! Texten vara rasar, forsar fram, med ett ohämmat tempo, vilket passar innebörden så bra. Titeln är dessutom fantastiskt. Underbart!
2011-06-06

  Linda CH VIP
Underbart flyt i texten och innehållet är så starkt levande och energiskt!
2011-06-05

  Anna Liljestrand
Befriande, som att ta ta tag i skjortan och slita upp den så knapparna flyger och luften går att andas igen!!!
2011-06-05

  M_Franke
Jag vill jag oxå, let´s go!
2011-06-05

  lisa"puzzle"svensson
du laddar för det :)
2011-06-05

  Line W
Helt fantastisk text!!
2011-06-03

  Anya VIP
Fin text om viljans kraft. Bra fångat.
2011-06-03

  Ninananonia VIP
:) Härligt!
Gillar!
2011-06-03

    Max Poisé
Högkvalitativ text som träffar helt rätt! Och tro mig!

JAG VILL!!
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP