Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crash & burn

Baby,

vi är oundvikliga jag och du
det visste vi nog från första början


vi lever i stunden
nu
nu
nu
nu
nu
ger fan i imorgon
vi blundar i farten

mjuka läppar
händer som flätas
en kyss
hud som kräver
och hjärtan som
vill
vill
vill
vill
vill
som en dans

och vi dricker vin i väntan på smällen.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-05-04 12:34



Bookmark and Share


  Lindström hette jag
gott och ont

härligt och farligt
2011-05-31

  Ninananonia VIP
Berörande crash! :)
Bra!
2011-05-07

  En strimma av guld
Starka känslor mellan två så sensuellt beskrivet. Spänningen känns där mötet av fulländning är så nära.

Starkt skrivet.
2011-05-07

  Gunnar Hilén VIP
kåt och insiktsfull och full på samma gång...kanon he he he
2011-05-06

  TT
...intensiv...och lite annorlunda skriven...bra...gillar!!!
2011-05-05

  Linda CH VIP
Häftiga känslor som levs i nuet men måste det braka?
2011-05-04

  Teresia Ridell
Passionens himmel o helvete.. (jag kraschade där..men du kanske landar mjukt..) fint valda ord.
2011-05-04

  Junitvillingen
Passion & kärlek som går i 220 knyck - men varför invänta en eventuell smäll? Om passionen lägger sig en aning kan det kännas fint ändå. Jättebra, engagerande text!!
2011-05-04

  Nina Nightwish
Wow! Den här texten tog verkligen tag i mig, gillar den mycket!
2011-05-04

  lisa"puzzle"svensson
passionen studsar emot läsaren...måste det krascha?
2011-05-04

    ej medlem längre
Mycket bra passion.
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP